רוטב שום שמיר של המסעדות
רוטב קליל ומהיר להכנה שמשתלב עם סלטים ותוספות, ניתן להגיש לצד מטבלים שונים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- מיונז
- כוס מים
- 2 כפות שמיר קצוץ
- שום כתוש לפי הטעם
- פלפל לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מדללים את המיונז במים עד לסמיכות רצויה בדרך כלל כ- 1/2-3/4 כוס לכוס מיונז.
-
02.
מוסיפים בהדרגה את השמיר, שום כתוש לפי הטעם ופלפל לבן.
-
03.
יש המוסיפים גם פתיתי פרמזן או חלמון ביצה לקבלת צבע צהוב יותר.
הכנת? כאן מדרגים