מתכון רוטב שום שמיר של המסעדות | השף הלבן

רוטב שום שמיר של המסעדות

רוטב קליל ומהיר להכנה שמשתלב עם סלטים ותוספות, ניתן להגיש לצד מטבלים שונים

מאת: אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב שום שמיר של המסעדות

המרכיבים ל 6 מנות:

  • מיונז
  • כוס מים
  • 2 כפות שמיר קצוץ
  • שום כתוש לפי הטעם
  • פלפל לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מדללים את המיונז במים עד לסמיכות רצויה בדרך כלל כ- 1/2-3/4 כוס לכוס מיונז.

  • 02.

    מוסיפים בהדרגה את השמיר, שום כתוש לפי הטעם ופלפל לבן.

  • 03.

    יש המוסיפים גם פתיתי פרמזן או חלמון ביצה לקבלת צבע צהוב יותר.  

הכנת? כאן מדרגים
(366)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.