רוטב שום שמיר של המסעדות
רוטב קליל ומהיר להכנה שמשתלב עם סלטים ותוספות, ניתן להגיש לצד מטבלים שונים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- מיונז
- כוס מים
- 2 כפות שמיר קצוץ
- שום כתוש לפי הטעם
- פלפל לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מדללים את המיונז במים עד לסמיכות רצויה בדרך כלל כ- 1/2-3/4 כוס לכוס מיונז.
-
02.
מוסיפים בהדרגה את השמיר, שום כתוש לפי הטעם ופלפל לבן.
-
03.
יש המוסיפים גם פתיתי פרמזן או חלמון ביצה לקבלת צבע צהוב יותר.
הכנת? כאן מדרגים