מתכון רוטב פסטו | השף הלבן

רוטב פסטו

רוטב פסטו

מאת: רויטל אונגר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב פסטו

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 3 שיני שום
  • חצי כוס צנוברים
  • חצי כוס שמן זית
  • 1 כוס דחוסה בזיליקום (רק עלים)
  • רבע כוס גבינת פרמז'ן
  • חצי כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים את כל החומרים למעבד מזון, טוחנים עד לקבלת רוטב אחיד

הכנת? כאן מדרגים
(318)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.