קרם פרש ביתי - הכנה קלילה ומהירה | השף הלבן

קרם פרש ביתי

הכנה מהירה של קרם פרש ביתי לשימושים שונים. טוב לשימוש במנות אחרונות, להקרמה ולהעשרת מרקים.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם פרש ביתי

המרכיבים ל6 מנות:

  • 250 מ"ל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 1 גביע גיל של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממלאיםמיכל עם מכסה בנפח של כ 250- 300 סמ"ק (נפח כוס גדולה)במים רותחים על מנת לחטא את המיכל,ולאחר מכן שופכים אותם.

  • 02.

    מוסיפים את השמנת למיכל.

  • 03.

    מוסיפים 2 כפיות "גיל", בוחשים היטב ומכסים.

  • 04.

    משאירים את המיכל בטמפרטורת החדר (לא במקרר) למשך 24 שעות.

  • 05.

    לאחר 24 שעות בוחשים היטב.

  • 06.

    מכניסים למקרר למשך 12 שעות לפחות. לאחר מכן הקרם מוכן לשימוש

הידעת?

המטבח הצרפתי נחשב בצדק לאחד מהמטבחים האהובים ומפורסמים בעולם. בין כל סוגי המנות והמאכלים ממטבח זה, לא מעט אנשים ברחבי העולם מאוהבים בקינוחים הצרפתיים המפורסמים. אם זה מילפה, קרם ברולה, אקלייר או כל קינוח אחר ממטבח זה, מדובר ברמה אחת מעל כולם. אחד הסודות להצלחה הענקית של מטבח זה היא בחומרי הגלם המעולים, ובראשם הקרם פרש. יש המכנים אותו אבן היסוד של עולם הקינוחים הצרפתי. אז אם אתם רוצים ללמוד להכין קרם פרש כמו בצרפת, יש לכם מזל. קבלו מתכון להכנה מהירה של קרם פרש ביתי לשימושים שונים. לא כדאי לפספס.

הכנת? כאן מדרגים
(802)