סלט פלפלים קלויים ב"יוגורט" טבעוני - סלט שהוא מטבל! | השף הלבן

סלט פלפלים קלויים ב"יוגורט" טבעוני

סלט שהוא גם מטבל שכיף לנגב עם הלחם

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פלפלים קלויים ב
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 3 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 1 גביע (125 גרם) מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • להגשה: שמן זית, חלה או לחם טרי לניגוב
  • 2 פלפלים אדומים גדולים
  • 3-4 כפות זיתים קצוצים דק
  • 1/3 פלפל צ'ילי או פלפל חריף קצוץ דק-דק (לא הכרחי)
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 1 כף מיץ לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 220 מעלות. מניחים את הפלפלים האדומים בתבנית מרופדת נייר אפיה ואופים כ 25 דקות עד שיש כתמים שחורים על הפלפל. מכבים את התנור משאירים בו את הפלפלים 15 דקות נוספות. מוציאים, קולפים וקוצצים דק.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    שמים את הפלפלים הקצוצים וכל יתר המרכיבים למעט המעדן בקערה ומערבבים.

  • 03.

    להגשה מורחים את המעדן בצלחת הגשה ומניחים עליו את סלט הפלפלים. מגישים עם חלה או לחם טרי לניגוב.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.