ממרח סלק וגרעיני דלעת | השף הלבן

ממרח סלק וגרעיני דלעת

ממרח מקורי במיוחד על בסיס סלק מתקתק לשידרוג בקלות של הכריך

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ממרח סלק וגרעיני דלעת

המרכיבים ל צנצנת:

  • מלח ופלפל
  • 300 גרם סלק מבושל סנפרוסט ( בערך 3-4 סלקים קטנים)
  • 100 גרם גרעיני דלעת
  • 3 שיני שום
  • 3-4 כפות שמן זית
  • כף מיץ לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל המרכיבים במעבד מזון למעט שמן הזית ומעבדים תוך כדי זילוף של שמן הזית עד למרקם חלק.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.