ראפ טורטיה במחבת - טעים וקל להכנה | השף הלבן

ראפ טורטיה במחבת

טרנד הטורטיה כאן כדי להישאר! קבלו מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד לראפ טורטיה עם פסטרמה, רוטב פיצה, ירקות ונאצ'וס!

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראפ טורטיה במחבת
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל2 מנות:

  • 2 טורטיות גדולות
  • 5 פרוסות פסטרמה "טירת צבי" חצויות לחצאים
  • 1/2 כוס רוטב פיצה
  • 1/2 כוס נאצ'וס
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • 1 פלפל ירוק מתוק חתוך לקוביות קטנות
  • 3 פטריות שמפיניון קצוצות
  • 2 כפות מיונז
  • לטיגון: 3 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים על מחצית טורטייה מיונז ועל החצי השני רוטב פיצה

  • 02.

    מניחים על מחצית טורטייה בצל סגול ומעל 3 חצאי פסטרמה

  • 03.

    מניחים פטריות, פלפל ושברי נאצ'וס ומקפלים

  • 04.

    מחממים מחבת עם שמן זית ומניחים את הטורטייה המקופלת.

  • 05.

    צולים כ-3 דקות מכל צד

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)