ראפ טורטיה במחבת - טעים וקל להכנה | השף הלבן

ראפ טורטיה במחבת

טרנד הטורטיה כאן כדי להישאר! קבלו מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד לראפ טורטיה עם פסטרמה, רוטב פיצה, ירקות ונאצ'וס!

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראפ טורטיה במחבת
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 2 טורטיות גדולות
  • 5 פרוסות פסטרמה "טירת צבי" חצויות לחצאים
  • 1/2 כוס רוטב פיצה
  • 1/2 כוס נאצ'וס
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • 1 פלפל ירוק מתוק חתוך לקוביות קטנות
  • 3 פטריות שמפיניון קצוצות
  • 2 כפות מיונז
  • לטיגון: 3 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים על מחצית טורטייה מיונז ועל החצי השני רוטב פיצה

  • 02.

    מניחים על מחצית טורטייה בצל סגול ומעל 3 חצאי פסטרמה

  • 03.

    מניחים פטריות, פלפל ושברי נאצ'וס ומקפלים

  • 04.

    מחממים מחבת עם שמן זית ומניחים את הטורטייה המקופלת.

  • 05.

    צולים כ-3 דקות מכל צד

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.