מאצ׳וס- מצה נאצ׳וס | השף הלבן

מאצ׳וס- מצה נאצ׳וס

מגש נאצ׳וס בסגנון ים תיכוני מושלם לאירוח לפסח, עם נאצ׳וס מצות מתובלות וקריספיות, ירקות צבעוניים ופטה

מאצ׳וס- מצה נאצ׳וס מאת: בן שי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאצ׳וס- מצה נאצ׳וס

המרכיבים למגש גדול:

  • מצות
  • שמן זית או ספריי שמן
  • פפריקה
  • מלח
  • קוביות עגבניה ללא הגרעינים
  • חצי בצל קצוץ
  • פלפל חריף - לא חובה
  • חלפיניו מוחמץ - לא חובה
  • זיתים שחורים פרוסים
  • לימון
  • פטה עיזים מסדרת גבינות פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    למרוח מעט שמן על מספר מצות, למרוח שמן זית או לרסס ספריי שמן. לתבל בקצת מלח ופפריקה ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    לסדר יפה על מגש או צלחת

  • 03.

    לפזר קוביות בצל קצוץ, קוביות עגבניה ללא הגרעינים, זיתים שחורים פרוסים, פלפל חריף וחלפיניו מוחמץ אם רוצים. אפשר לגוון עם איזו תוספת שרוצים, סלסה וכדומה.

  • 04.

    לפורר גבינת פטה של פיראוס מלמעלה, לסחוט קצת מיץ לימון ולהגיש!

הכנת? כאן מדרגים
(1)