מתכון טוסט צרפתי | השף הלבן

טוסט צרפתי

טוסט מיוחד במינו

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טוסט צרפתי

המרכיבים ל 5 מנות:

  • חמאת תנובה לטיגון
  • כוס חלב "תנובה"
  • 2 ביצים
  • 5 פרוסות לחם (עדיף לא טרי)
  • סוכר לטבילה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוברים את הביצים לקערה רדודה רחבה. שופכים כוס חלב לצלחת מרק.

  • 02.

    ממיסים במחבת גדולה מעט חמאה. טובלים את פרוסות הלחם בביצה ואחר כך בחלב (הסדר חשוב מאוד, ככה הטוסט יוצא טוב).

  • 03.

    מטגנים את פרוסות הלחם במחבת עד שצידן התחתון מזהיב. הופכים ומזהיבים את הצד השני.

  • 04.

    מוציאים מהמחבת וטובלים בסוכר.   

הכנת? כאן מדרגים
(289)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.