ברוסקטה עם פטריות יער ושמנת
הכינו לבד ברוסקטה טעימה, תוספת לכל ארוחה או כמנה ראשונה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 100 גרם פתיתי גבינת פרמז’ן
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 4 פרוסות לחם כפרי
- 1 שן שום
- 3 כפות חמאה מלוחה
- 2 בצלי שאלוט קצוצים דק
- 2 פטריות ירדן חתוכות לפרוסות סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
- 1 כף עירית קצוצה
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 חבילה עלי ארוגולה (רוקט) שטופים היטב
הוראות הכנה:
-
01.
קולים את הלחם בתנור במצב גריל עד שמזהיב מצד אחד. מורחים את הצד הקלוי בשן שום ובמעט חמאה. שומרים בצד.
-
02.
מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים בצלי שאלוט עד כדי ערבוב כ – 2 דקות עד שהפטריות משחימות מעט אך לא מאבדות נוזלים.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים למחבת שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש. מוסיפים פתיתי פרמזן. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים לפטריות את עשבי התבלין ומערבבים.
-
04.
מניחים על כל פרוסת לחם מעט עלי רוקט ומעל שכבה נדיבה של פטריות בשמנת. מעטרים בשמנת חמוצה.
הכנת? כאן מדרגים