ברוסקטה לאבנה עזים
ברוסקטות עם לאבנה עיזים של פיראוס ועגבניות שמש צלויות – לאירוח מושלם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לצלחת אירוח לעד 4 סועדים:
מצרכים:
- פרוסות לחם לפי כמות הסועדים
- שמן זית
- לאבנה עיזים של פיראוס
לעגבניות שמש
- סלסלת עגבניות שרי (עדיף שרי תמר)
- 5 כפות שמן זית
- 10 שיני שום מקולפות
- 2-3 ענפי עשבי תיבול (רוזמרין/טימין)
- מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בתבנית את כל המצרכים ואופים בתנור על 200 מעלות (חום עליון/תחתון או טורבו), למשך 30 דקות או עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
02.
מטגנים את פרוסות הלחם בשמן זית במחבת.
-
03.
מסדרים גבינת לאבנה עיזים של פיראוס על צלחת (כמו חומוס) ומוזגים למרכז את עגבניות השמש.
הכנת? כאן מדרגים