ברוסקטה לאבנה עזים - השף הלבן

ברוסקטה לאבנה עזים

ברוסקטות עם לאבנה עיזים של פיראוס ועגבניות שמש צלויות – לאירוח מושלם

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עגבניות ולבנה

המרכיבים ל צלחת אירוח לעד 4 סועדים:

מצרכים:
  • פרוסות לחם לפי כמות הסועדים
  • שמן זית
  • לאבנה עיזים של פיראוס
לעגבניות שמש
  • סלסלת עגבניות שרי (עדיף שרי תמר)
  • 5 כפות שמן זית
  • 10 שיני שום מקולפות
  • 2-3 ענפי עשבי תיבול (רוזמרין/טימין)
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בתבנית את כל המצרכים ואופים בתנור על 200 מעלות (חום עליון/תחתון או טורבו), למשך 30 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 02.

    מטגנים את פרוסות הלחם בשמן זית במחבת.

  • 03.

    מסדרים גבינת לאבנה עיזים של פיראוס על צלחת (כמו חומוס) ומוזגים למרכז את עגבניות השמש.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.