ברוסקטה לאבנה עזים | השף הלבן

ברוסקטה לאבנה עזים

ברוסקטות עם לאבנה עיזים של פיראוס ועגבניות שמש צלויות – לאירוח מושלם

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עגבניות ולבנה

המרכיבים לצלחת אירוח לעד 4 סועדים:

מצרכים:
  • פרוסות לחם לפי כמות הסועדים
  • שמן זית
  • לאבנה עיזים של פיראוס
לעגבניות שמש
  • סלסלת עגבניות שרי (עדיף שרי תמר)
  • 5 כפות שמן זית
  • 10 שיני שום מקולפות
  • 2-3 ענפי עשבי תיבול (רוזמרין/טימין)
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בתבנית את כל המצרכים ואופים בתנור על 200 מעלות (חום עליון/תחתון או טורבו), למשך 30 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 02.

    מטגנים את פרוסות הלחם בשמן זית במחבת.

  • 03.

    מסדרים גבינת לאבנה עיזים של פיראוס על צלחת (כמו חומוס) ומוזגים למרכז את עגבניות השמש.

הכנת? כאן מדרגים
(1)