פשטידה קלאסית באפס מאמץ - השף הלבן

פשטידה קלאסית באפס מאמץ

פשטידה שמגישים למרכז השולחן עם ירקות צבעוניים וגבינות מפנקות בכמה דקות של עבודה

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידה קלאסית באפס מאמץ
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 8-6 מנות:

מרכיבים:
  • לקט לפשטידה סנפרוסט
  • 3 יחידות בצל ירוק קצוץ דק
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% השף הלבן
  • 3 ביצים
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' 9% תנובה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 פלח קשקבל גלעד COLLECTION מגורר גס
  • שמן זית לשימון התבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את כל מרכיבי הפשטידה ושומרים בצד כ־3 כפות גבינת קשקבל מגוררת.

  • 02.

    מחממים תנור ל־180 מעלות, משמנים היטב תבנית עגולה/מלבנית בשמן זית ויוצקים את תערובת הפשטידה.

  • 03.

    מיישרים את התערובת בתבנית ומפזרים מעל את יתרת הקשקבל המגוררת.

  • 04.

    אופים כ־45 דקות עד השחמה.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(14)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.