עוגת באסקית עם גבינת נפוליאון | השף הלבן

עוגת באסקית עם גבינת נפוליאון

עוגת גבינה באסקית ורודה וחגיגית עם ניחוח חו"ל

מאת: אור שפיץ
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת באסקית עם גבינת נפוליאון
המרכיבים ל12 מנות:
  • 1 קילו גבינת שמנת נפוליאון
  • 400 גרם שמנת מתוקה השף הלבן
  • 350 גרם סוכר
  • 7 ביצים
  • כפית מחית וניל
  • 3.5 כפות קמח
לציפוי:
  • 250 גרם גבינה לבנה של תנובה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • פירות יער של סנפרוסט
גודל תבנית: תבנית 24
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים גבינת שמנת עם סוכר עד שהסוכר נמס (מיקסר/מג'ימיקס).

  • 02.

    לאט לאט מוסיפים ביצים תוך כדי ערבוב.

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים שמנת מתוקה וקמח עם וניל,

  • 04.

    רק לאחר שהבלילה חלקה מערבבים בין התערובות.

  • 05.

    מסדרים בתבנית 24 עם נייר אפיה ואופים 30-40 דקות על מצב טורבו 220 מעלות עד שהעוגה נראת מעט שרופה מעל אך רוטטת מבפנים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    מצננים על השיש ומכניסים ללילה במקרר.

  • 07.

    לקרם:

  • 08.

    מערבבים גבינה לבנה עם אבקת סוכר יחד ומצפים את החלק העליון של העוגה לאחר הקירור.

  • 09.

    מכניסים לחמש דקות לתנור בכדי שהגבינה תתיישר ותימס מעל העוגה.

  • 10.

    מקשטים עם פירות יער.

הכנת? כאן מדרגים
(6)