עוגת באסקית עם גבינת נפוליאון - השף הלבן

עוגת באסקית עם גבינת נפוליאון

עוגת גבינה באסקית ורודה וחגיגית עם ניחוח חו"ל

מאת: אור שפיץ
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת באסקית עם גבינת נפוליאון

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 1 קילו גבינת שמנת נפוליאון
  • 400 גרם שמנת מתוקה השף הלבן
  • 350 גרם סוכר
  • 7 ביצים
  • כפית מחית וניל
  • 3.5 כפות קמח
לציפוי:
  • 250 גרם גבינה לבנה של תנובה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • פירות יער של סנפרוסט
גודל תבנית: תבנית 24

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים גבינת שמנת עם סוכר עד שהסוכר נמס (מיקסר/מג'ימיקס).

  • 02.

    לאט לאט מוסיפים ביצים תוך כדי ערבוב.

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים שמנת מתוקה וקמח עם וניל,

  • 04.

    רק לאחר שהבלילה חלקה מערבבים בין התערובות.

  • 05.

    מסדרים בתבנית 24 עם נייר אפיה ואופים 30-40 דקות על מצב טורבו 220 מעלות עד שהעוגה נראת מעט שרופה מעל אך רוטטת מבפנים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    מצננים על השיש ומכניסים ללילה במקרר.

  • 07.

    לקרם:

  • 08.

    מערבבים גבינה לבנה עם אבקת סוכר יחד ומצפים את החלק העליון של העוגה לאחר הקירור.

  • 09.

    מכניסים לחמש דקות לתנור בכדי שהגבינה תתיישר ותימס מעל העוגה.

  • 10.

    מקשטים עם פירות יער.

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.