פנקייקים עם אבקת חלבון | השף הלבן

פנקייקים עם אבקת חלבון

מתאמנים ורוצים להעשיר את התפריט שלכם בחלבון, אבל בצורה טעימה וכיפית? סידרנו לכם מתכון מושלם לפנקייקים שמכינים עם אבקת החלבון של תנובה GO

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פנקייקים עם אבקת חלבון
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל6-8 מנות:
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • 2 כפות סירופ אגבה (או ממתיק אחר)
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 שקיות/מנות (68 גרם) אבקת חלבון של תנובה GO (ניתן להשתמש בכל טעם שאוהבים)
  • 1/4 1 כוסות קמח תופח
  • לטיגון: שמן או חמאה
  • להגשה: פירות טריים / מייפל או ממתיק אחר
גודל תבנית: מחבת טיגון
הוראות הכנה:
  • 01.

    טורפים בקערה את הביצה. מוסיפים את יתר המרכיבים למעט הקמח וטורפים היטב. מוסיפים קמח ומערבבים לבלילה אחידה וסמיכה (נמנעים מערבוב יתר). אם הבלילה דלילה מידי מוסיפים 2 כפות קמח נוספות.

  • 02.

    מחממים מחבת משומנת על להבה בינונית.

  • 03.

    לוקחים כף גדושה בלילת פנקייק ומנטפים למחבת. מטגנים עד שהפנקייק שחום בתחתית ויש בועות, הופכים ומטגנים עד הזהבה.

  • 04.

    מגישים עם פירות ומייפל.

הידעת?

טיפ: רוצים פנקייקים מקמח כוסמין? מחליפים את הקמח ב-1 כוס של קמח כוסמין מלא בתוספת 1 כפית אבקת אפיה וממשיכים לפי ההנחיות במתכון.

הכנת? כאן מדרגים
(20)