מקלות גבינה מתובלים קטוגניים - השף הלבן

מקלות גבינה מתובלים קטוגניים

מקלות גבינה מתובלים ופריכים ללא קמח.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקלות גבינה מתובלים קטוגניים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 15 יחידות:

מרכיבים:
  • 4 כפות גבינת נפוליאון (120 גרם) בטעם טבעי 25%
  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה השף הלבן
  • ½ חבילה (150 גרם) פתיתי טריו מיקס שלוש גבינות השף הלבן
  • 1 ביצה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 כוסות קמח שקדים
  • 1 כפית שום גבישי
  • ½ כף תבלין טוסקנה
  • ½ כף אורגנו יבש
  • 1 כפית מלח
לציפוי:
  • ביצה טרופה עם כף שמן זית
  • שומשום שחור
  • מלח גס
להגשה:
  • גביע נפוליאון בטעם שום שמיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מניחים את פתיתי המוצרלה והטריו, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את הגבינות, מוסיפים את גבינת הנפוליאון, מערבבים ומוסיפים את שאר המרכיבים.

  • 02.

    לשׁים היטב על לקבלת בצק אחיד.

  • 03.

    קורצים עיגולים ומגלגלים למקלות עבים יחסית – ניתן לרדד את הבצק למלבן בעובי 2.5 ס"מ ולחתוך רצועות בייגל בעזרת גלגלת פיצה.

  • 04.

    מצפים בביצה טרופה, שומשום ומלח גס ואופים בתנור שחומם ל־180 מעלות כ־25 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מגישים לצד גבינת נפוליאון שום שמיר.

הכנת? כאן מדרגים
(8)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.