ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו - השף הלבן

ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו

מנה כזאת עוד לא אכלתם – ריזוטו גריסי פנינה ברוטב דלעת ושמנת עם פטריות מוקפצות בניחוח שום וגילופי פרמזן

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ריזוטו גריסי פנינה עם פרמג’יאנו רג’יאנו
צילום: נמרוד סאונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

מצרכים:
  • 3 כפות חמאת תנובה
  • 2 כרישות או 2 בצלים
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס גריסי פנינה
  • 5 כוסות ציר ירקות או מים
  • 3/4 מכל שמנת לבישול 10% השף הלבן
  • 1/2 צרור עירית קצוצה דק/בצל ירוק קצוץ דק
לחלקו השני של הבישול:
  • 1 כוס אפונה ירוקה
  • צרור אספרגוס טרי חתוך לרבעים
  • 1 פלח (150 גרם) פרמג'יאנו רג'יאנו COLLECTION
גודל תבנית: סיר רחב

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים היטב את גריסי הפנינה.

  • 02.

    חותכים את הכרישה או את הבצלים לרצועות דקות ומטגנים בחמאה בסיר רחב עד ריכוך.

  • 03.

    מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים את גריסי הפנינה ואת ציר הירקות או המים ומבשלים על להבה נמוכה-בינונית, עד שהגריסים רכים.

  • 05.

    מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים.

  • 06.

    מוסיפים לסיר את העירית, האפונה והאספרגוס, מערבבים קלות ומבשלים במשך 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 07.

    מגישים עם גילופי פרמזן.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.