סלט טאבולה בורגול
גרסה משודרגת לסלט הטאבולה האהוב, והפעם עם קוביות גבינה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- 2 כפות שמן זית
- 1 כוס קוביות בטטה בגודל 1 ס"מ
- כוס ו -3/4 בורגול עבה מבושל (אפשר גם קוסקוס)
- 1/2 כוס גבעולי סלרי אמריקאי קצוץ
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות חמוציות
- 50 גרם צנובר קלוי - לבחירה
- 100 גרם קוביות בולגרית פיראוס 5%
- 3 כפות שמן זית
- 4-5 כפות מיץ לימון טרי
- מלח ופלפל שחור
- 1 כף גדושה סילאן
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בטטה עם שמן ואופים בתנור בחום של 200 מעלות עד לריכוך.
-
02.
בקערה מערבבים את כל חומרי הסלט עם הבטטה האפויה, למעט הגבינה.
-
03.
טועמים, מניחים בצלחת הגשה ומפזרים מעל את קוביות הבולגרית פיראוס ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים