סלט טאבולה בורגול | השף הלבן

סלט טאבולה בורגול

גרסה משודרגת לסלט הטאבולה האהוב, והפעם עם קוביות גבינה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט טאבולה בורגול

המרכיבים ל4:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס קוביות בטטה בגודל 1 ס"מ
  • כוס ו -3/4 בורגול עבה מבושל (אפשר גם קוסקוס)
  • 1/2 כוס גבעולי סלרי אמריקאי קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות חמוציות
  • 50 גרם צנובר קלוי - לבחירה
  • 100 גרם קוביות בולגרית פיראוס 5%
  • 3 כפות שמן זית
  • 4-5 כפות מיץ לימון טרי
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כף גדושה סילאן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בטטה עם שמן ואופים בתנור בחום של 200 מעלות עד לריכוך.

  • 02.

    בקערה מערבבים את כל חומרי הסלט עם הבטטה האפויה, למעט הגבינה.

  • 03.

    טועמים, מניחים בצלחת הגשה ומפזרים מעל את קוביות הבולגרית פיראוס ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(2)