עוּגַת גְּבִינָה, פִיסְטוּק וְשׁוֹקוֹלָד – "דּוּבַּאי סְטַיְל"
עוגת גבינה שמשלבת בתוכה טעמים ים תיכוניים של קדאיף פיסטוק ושוקולד בשידוך מושלם לטעמי גבינה.
					המרכיבים ל 12 מנות:
- 100 גרם חמאת תנובה מומסת
 - 8 ביסקוויטים טחונים
 - 50 גרם מחית פיסטוק
 - 200 גרם שערות קדאיף קצוצות דק מאוד
 
- 5 ביצים
 - 2 גביעים (2*250 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן
 - 3 גביעים (3*200 מ"ל) "שמנת אורגינל של פעם"
 - 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
 - 1 שקית (80 גרם) אינסטנט פודינג בטעם וניל
 - 2 כפות קורנפלור
 - 3/4 כוס סוכר
 - 100 גרם פיסטוק טחון
 
- 50 גרם מחית פיסטוק
 - 150 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32% השף הלבן
 - 200 גרם שוקולד לבן
 
- 100 גרם פיסטוק גרוס גס
 - 100 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32% השף הלבן
 - 100 גרם שוקולד מריר
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מחממים תנור ל־150 מעלות ומניחים בתחתית תבנית עם מים רותחים.
 - 
								02.
								
בוחרים תבנית קפיצית בעלת שוליים גבוהים. מרפדים את כל השטח שלה בנייר אפייה משומן קלות.
 - 
								03.
								
ממיסים חמאה ומערבבים עם מרכיבי הקלתית, משטחים על התבנית.
 - 
								04.
								
מקציפים ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב ולא נוקשה.
 - 
								05.
								
מוסיפים את שאר מרכיבי המלית, מאחדים את המסה ויוצקים על הקלתית.
 - 
								06.
								
אופים כשעה ורבע בחום של 150 מעלות ומשאירים בתנור סגור כעשרים דקות לפני הוצאה.
 - 
								07.
								
במיקרוגל ממיסים בפולסים שמנת מתוקה עם שוקולד לבן ומערבבים עד לקבלת גנאש אחיד, מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים.
 - 
								08.
								
מצננים את העוגה ויוצקים את הטופינג.
 - 
								09.
								
ממיסים את השוקולד המריר שנותר עם השמנת ומעבירים לשקית זילוף.
 - 
								10.
								
מזלפים פסים עדינים או נקודות בצורה לא אחידה ומפזרים סביב העוגה פיסטוק גרוס.
 
									

