לביבות חלבון טרופיות | השף הלבן

לביבות חלבון טרופיות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות חלבון טרופיות

המרכיבים ל8 לביבות:

מרכיבים:
  • 2 גביעים (400 גרם) יוגורט GO סמיך קוקוס 20 גרם חלבון
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 80 גרם אבקת סוכר / תחליף סוכר
  • 100 גרם פקאן לא קלוי קצוץ דק
  • 1/3 כוס שבבי קוקוס קלוי
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 4 כפות פתיתי שיבולת שועל גרוסים
  • 1/2 כוס פרי שאוהבים, טרי או קפוא קצוץ דק ולא טחון (כמו מנגו / בננה)
  • תרסיס שמן
  • פירות להגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הקמח ופתיתי שיבולת השועל עם אבקת האפייה.

  • 02.

    בקערה נפרדת מערבבים את שאר המרכיבים ומוסיפים את תערובת הקמחים.

  • 03.

    מערבבים עד לקבלת תערובת רכה, אך יציבה יחסית (אם יש צורך מוסיפים 2-1 כפות פתיתי שיבולת שועל).

  • 04.

    משמנים קלות נייר אפייה ומניחים בתבנית.

  • 05.

    בידיים משומנות יוצרים לביבות שטוחות מעט ומניחים במרווחים על נייר האפייה. משמנים בעזרת תרסיס שמן.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות כ־20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 07.

    מגישים לצד פירות.

  • 08.

    הערה: ניתן גם לאפות בתבנית שקעים מסיליקון או לצלות על מחבת נון סטיק עם מעט שמן

הכנת? כאן מדרגים
(0)