עג'ה – לביבה טריפוליטאית
אינס ינאי עם מתכון מסורתי ללביבת ירק גדולה בתוספת גבינת פטה שהיא ארוחה שלמה.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: בלוג תיק אוכל
המרכיבים ל2:
- שמן קנולה לטיגון
- 3 ביצים
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
- 1 כפית כמון
- 1 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כוס פירורי לחם קוואקר
- 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
- 250 גרם גבינת פטה כבשים 5% שומן "פיראוס", מפוררת
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה עמוקה מערבבים יחד את כל המרכיבים
-
02.
מערבבים היטב לתערובת אחידה.
-
03.
מחממים מחבת בקוטר 24-26, מוסיפים למחבת 3 כפות שמן ומחממים.
-
04.
מוסיפים את תכולת הקערה למחבת.
-
05.
מטגנים כ- 4 דקות עד שהלביבה מתחילה להתגבש.
טיימר מופעל
-
06.
הופכים לצידה השני בעזרת צלחת שטוחה רחבה. מטגנים עוד 4 דקות, עד שהלביבה מוכנה.
טיימר מופעל
-
07.
מגישים לצד סלט.
הכנת? כאן מדרגים