מתכון לביבות קוטג' וזיתים ללא גלוטן - מהיר וקל להכנה | השף הלבן

לביבות קוטג' וזיתים

מחפשים לשדרג את ארוחת הבוקר המשפחתית? בואו להכין את המתכון של נטלי לוין ללביבות קוטג' שמזכירות פנקייקים מלוחים וניתן לשדרג עם כל תוספת שאוהבים

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות קוטג' וזיתים
צילום: נטלי לוין עיצוב: נטלי לוין

המרכיבים ל12 יחידות:

  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' תנובה
  • 1 ביצה L
  • ¼ כפית מלח
  • 35 גרם (1/4 כוס) קמח (או קורנפלור לגרסה ללא גלוטן)
  • 25 גרם (כ-10 יחידות) זיתים מגולענים
גודל תבנית: מחבת לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה שמים קוטג', ביצה, מלח וקמח ומערבבים בכף עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 02.

    קוצצים את הזיתים ומוסיפים לתערובת.

  • 03.

    מחממים מחבת עם מעט שמן ובעזרת 2 כפות יוצקים לביבות קטנות.

  • 04.

    מטגנים על להבה נמוכה-בינונית עד הזהבה יפה משני הצדדים.

  • 05.

    מגישים חם עם קוטג' וירקות.

הכנת? כאן מדרגים
(104)