משולשי בורקס "גבינה" ופטריות חתוכים מראש | השף הלבן

משולשי בורקס "גבינה" ופטריות חתוכים מראש

מאפה פטריות וטופו – המנה שאף אחד לא יאמין לכם שהיא טבעונית.

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל14 מנות:

מצרכים:
  • 1 בצק עלים מרודד מעדנות
  • 1 גביע (250 גרם) ממרח סויה בטעם טבעי 9% אלטרנטיב
  • 1 אריזה (300 גרם) טופו בטעם טבעי תנובה אלטרנטיב
  • 1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות אוליביה
  • 2 כוסות פטריות שמפיניון טריות קצוצות דק
  • 1 כף עלי טימין טריים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 שקית לקט בצלים סנפרוסט
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הפטריות לפרוסות דקות.

  • 02.

    מגררים על פומפייה גסה את הטופו.

  • 03.

    במחבת מניחים שמן זית, לקט בצלים, פטריות פרוסות וטופו מגורר.

  • 04.

    מטגנים תוך כדי ערבוב ומוסיפים מלח, פלפל ושום גבישי.

  • 05.

    מסירים מהאש ומצננים.

  • 06.

    פורסים על תבנית מרופדת נייר אפייה ועליו בצק עלים לאורכה של התבנית.

  • 07.

    בקערית קטנה מערבבים ממרח עגבניות מיובשות עם ממרח סויה ומורחים על כל בצק העלים הפרוס.

  • 08.

    מפזרים מעל על כל בצק העלים את תערובות הטופו־פטריות.

  • 09.

    בעזרת גלגלת, חורצים משולשים ארוכים/ מרובעים.

  • 10.

    מפזרים עלי טימין טריים ואופים בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות כ־35 דקות עד השחמה.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)