משולשי בורקס "גבינה" ופטריות חתוכים מראש
מאפה פטריות וטופו – המנה שאף אחד לא יאמין לכם שהיא טבעונית.
פרווה
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל14 מנות:
מצרכים:
- 1 בצק עלים מרודד מעדנות
- 1 גביע (250 גרם) ממרח סויה בטעם טבעי 9% אלטרנטיב
- 1 אריזה (300 גרם) טופו בטעם טבעי תנובה אלטרנטיב
- 1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות אוליביה
- 2 כוסות פטריות שמפיניון טריות קצוצות דק
- 1 כף עלי טימין טריים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית שום גבישי
- 1 שקית לקט בצלים סנפרוסט
- 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הפטריות לפרוסות דקות.
-
02.
מגררים על פומפייה גסה את הטופו.
-
03.
במחבת מניחים שמן זית, לקט בצלים, פטריות פרוסות וטופו מגורר.
-
04.
מטגנים תוך כדי ערבוב ומוסיפים מלח, פלפל ושום גבישי.
-
05.
מסירים מהאש ומצננים.
-
06.
פורסים על תבנית מרופדת נייר אפייה ועליו בצק עלים לאורכה של התבנית.
-
07.
בקערית קטנה מערבבים ממרח עגבניות מיובשות עם ממרח סויה ומורחים על כל בצק העלים הפרוס.
-
08.
מפזרים מעל על כל בצק העלים את תערובות הטופו־פטריות.
-
09.
בעזרת גלגלת, חורצים משולשים ארוכים/ מרובעים.
-
10.
מפזרים עלי טימין טריים ואופים בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות כ־35 דקות עד השחמה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים