מתכון מרק תירס וקוקוס קטיפתי | השף הלבן

מרק תירס וקוקוס קטיפתי

מתכון למרק תירס וקוקוס קטיפתי מושלם שיחמם לכם את החורף

מאת: השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק תירס וקוקוס קטיפתי

המרכיבים ל4 מנות:

  • שקית תירס "סנפרוסט"
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 1 כף עלי מיורן
  • 1 כוס קרם קוקוס
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה מופחתת שומן 10% "השף הלבן"
  • 3 כפות פתיתי גאודה "עמק"
  • 1 כף שמן זית לעיטור
  • 1/2 כוס בצל ירוק פרוס דק
  • פתיתי קוקוס לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את התירס והמיורן לסיר ומכסים במים.

  • 02.

    מרתיחים, מנמיכים את החום, מבשלים תוך רתיחה קלה ל-8 דקות ומכבים את החום.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 03.

    מוסיפים למרק 3 קורט מלח, קורט פלפל לבן, את קרם הקוקוס והשמנת המתוקה וטוחנים למרקם אחיד.

  • 04.

    מחזירים אל הסיר ומרתיחים בשנית.

  • 05.

    מוסיפים למרק כף שמן זית ו-3 כפות גבינת גאודה.

  • 06.

    מערבבים ומביאים לרתיחה קלה, מוסיפים מעט מים אם המרק מסמיך מידי.

  • 07.

    מגישים חם בעיטור של תירס ומעט פתיתי קוקוס לבן מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(158)