מתכון מרק קארי דלעת ובשר עם חלב קוקוס בתיבול אסייתי | השף הלבן

מרק קארי דלעת ובשר עם חלב קוקוס בתיבול אסייתי

מרק עשיר בטעמים עם תיבול אסייתי

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק קארי דלעת ובשר עם חלב קוקוס בתיבול אסייתי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 2 כפות שמן קוקוס או שמן צמחי אחר
  • 1/2 ק"ג כתף בקר או כבש חתוך לקוביות בגודל 2 סמ"ר
  • 6 בצל ירוק - החלק הלבן קצוץ
  • 1 פלפלון צילי קצוץ
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית פריקה מעושנת או עוד כפית פפריקה
  • 1 כפית כורכום
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית סוכר חום
  • 4 כוסות מים
  • 1 ק"ג דלורית (משקל לפני קילוף) קלופה חתוכה לקוביות של 1-2 ס"מ
  • 1/2 כוס חלב קוקוס
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 6 בצל ירוק - החלק הירוק קצוץ
  • 1/3 כוס כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר את השמן ומטגנים את קוביות הבשר כ 3-4 דקות. מצרפים לסיר את החלק הלבן של הבצל, צ'ילי, שום, ג'ינג'ר ומטגנים כדקה עד שעולה ריח השום. מוסיפים תבלינים וסוכר ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים מים, מכסים, מביאים לסף רתיחה ומבשלים כ שעה וחצי עד ריכוך.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 02.

    מוסיפים דלעת, חלב קוקוס וחמאת בוטנים ומבשלים כ 30 דקות עד שהדלעת רכה. מוסיפים מיץ לימון ומבשלים דקה נוספת. מוסיפים בצל ירוק וכוסברה ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.