המרכיבים ל6 מנות:
- שמן קנולה או חמאה לטיגון
- 8 עגבניות גדולות בשלות
- 6 כוסות מים
- בצל גדול
- 3 גבעולי סלרי
- עלי בליליקום טריים - ענף גדול
- עלי טימין טריים - 2 ענפים
- מלח
- סוכר
- פלפל שחור
- מיכל קרם בישול צמחי 5% "השף הלבן"
- עלי נענע או עירית ו/או קרוטונים
הוראות הכנה:
-
01.
קולפים את העגבניות לאחר חליטה קצרה במים רותחים, וחותכים לקוביות.
-
02.
מקצצים את הבצל ואת הסלרי.
-
03.
מחממים את השמן ומטגנים את הבצלעד להזהבה, מוסיפים את העלים הירוקים וממשיכים לטגן קלות.
-
04.
מוסיפים עגבניות ומטגנים תוך ערבוב דקה או שתיים.
-
05.
מוסיפים את המים והתבלינים, מביאים לרתיחה ומכסים את הסיר.
-
06.
מבשלים כ 15 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
לאחר שהנוזל התקרר מעט - מעבדים בבלנדר עד לאחידות. טועמים - ומשפרים תיבול.
-
08.
לפני ההגשה - מחממים ומוסיפים מיכל קרם לבישול צמחי. מקשטים בעלי נענע או עירית קצוצה, מגישים בצד קרוטונים.
הכנת? כאן מדרגים