מתכון מרק ירקות ביתי | השף הלבן

מרק ירקות ביתי

מרק ירקות מלא בריאות, מתאים במיוחד לימי החורף הגשומים

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק ירקות ביתי

המרכיבים ל 5 מנות:

מרכיבים:
  • 1 ראש סלרי
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור כוסברה
  • 6 גזרים קלופים וחתוכים
  • חצי ראש כרוב חתוך לרבעים
  • 3 קישואים חתוכים לחצאים
  • 2 בטטות קלופות וחתוכות לרבעים
  • כוס גריסי פנינה
  • פלפל אנגלי לפי הטעם
  • 3 עלי דפנה
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים סיר גדול (6 ליטר) בעשבי התיבול

  • 02.

    מוסיפים את הירקות והתבלינים ומכסים ב-

  • 03.

    5 ליטר מים

  • 04.

    מביאים לרתיחה ומוציאים את הקצף

  • 05.

    מבשלים בסיר פתוח, על אש קטנה, כשעה

  • 06.

    טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח

  • 07.

    מסלקים את כל הירקות ומסננים את המרק

  • 08.

    מוסיפים את גריסי הפנינה ומבשלים עד שהם רכים

  • 09.

    טוחנים ומכניסים פנימה את תפוחי האדמה, הגזר, הקישואים והבטטות

הכנת? כאן מדרגים
(97)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.