מתכון מרק גריסים ושמפיניון | השף הלבן

מרק גריסים ושמפיניון

בואו להתפנק עם מרק עשיר ומהיר הכנה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק גריסים ושמפיניון

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 בצל בינוני חתוך לקוביות בינוניות
  • 3/4 כוס גריסי "פנינה"
  • סלסלת פטריות שמפיניון טריות חצויות ופרוסות
  • 1 גזר מגורר גס
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 2 קורט מלח
  • קורט פלפל לבן
  • 2 ליטר מים קרים
  • ענף בינוני של רוזמרין שטוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר 2 כפות שמן זית.

  • 02.

    מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף (לא להשחים).

  • 03.

    מוסיפים את הגריסים, הפטריות, הגזר, השום ובוחשים כ-5 דקות על להבה בינונית.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את הקמח, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, ענף הרוזמרין ומערבבים היטב.

  • 05.

    מוסיפים את המים, מערבבים היטב ומרתיחים.

  • 06.

    מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה לערך עד לריכוך הירקות. הערה: יש להקפיד לערבב את המרק תוך הבישול.  

הכנת? כאן מדרגים
(863)