מרק גריסים ושמפיניון
בואו להתפנק עם מרק עשיר ומהיר הכנה
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 בצל בינוני חתוך לקוביות בינוניות
- 3/4 כוס גריסי "פנינה"
- סלסלת פטריות שמפיניון טריות חצויות ופרוסות
- 1 גזר מגורר גס
- 2 שיני שום פרוסות דק
- 2 כפות קמח
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה
- 2 קורט מלח
- קורט פלפל לבן
- 2 ליטר מים קרים
- ענף בינוני של רוזמרין שטוף
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים בסיר 2 כפות שמן זית.
-
02.
מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף (לא להשחים).
-
03.
מוסיפים את הגריסים, הפטריות, הגזר, השום ובוחשים כ-5 דקות על להבה בינונית.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את הקמח, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, ענף הרוזמרין ומערבבים היטב.
-
05.
מוסיפים את המים, מערבבים היטב ומרתיחים.
-
06.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה לערך עד לריכוך הירקות. הערה: יש להקפיד לערבב את המרק תוך הבישול.
הכנת? כאן מדרגים