רול חביתה מדפי אורז תרד וגבינות
מתכון לרול חביתה ייחודי, שמשלב דפי אורז, תרד וגבינות למנה טעימה וקלה להכנה. מתאים לארוחת בוקר, ערב או נשנוש בריא במהלך היום. כל מה שצריך זה 15 דקות ומספר מצרכים פשוטים, כדי ליצור רול טעים ומפתיע

המרכיבים ל מנה 1:
- 100 גרם עלי בייבי תרד/ תרד קצוץ גס
- 2 ביצים
- 3 כפות קוטג׳ 9% ״תנובה״
- 20 גרם בולגרית מפוררת
- מלח
- פלפל
- 4 דפי אורז
- שמן זית
- ממרח אבוקדו/גבינה/פסטו
- ירקות חתוכים
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת מאדים עם שני שפריצים שמן זית את התרד, עד שהוא מתכווץ.
-
02.
מעבירים לקערה, מוסיפים קוטג׳, גבינה בולגרית, ביצים, תבלינים ומקשקשים.
-
03.
הרכבה: משפריצים במחבת מעט שמן זית, אך עדיין לא מדליקים את האש.
-
04.
טובלים שני דפי אורז במים, מניחים אחד מעל השני במחבת, מדליקים אש בינונית, מוזגים את תערובת החביתה במרכז ומשטחים.
-
05.
טובלים עוד שני דפי אורז ומניחים מעל התערובת לסגירה.
-
06.
מכסים במכסה לכ-2 דק׳ כשהחביתה מתייצבת הופכים, ומטגנים היטב את הצד השני, מסירים מהאש ומצננים 2-3 דק׳.
-
07.
מעבירים למשטח נייר אפייה/ נייר כריכים.
-
08.
מורחים במרכז ממרח ומעליו ירקות, מגלגלים וסוגרים לרול. חותכים באמצע ומתענגים♥