פסטה קוטג' - השף הלבן

פסטה קוטג'

פסטה משגעת וקרמית עם רוטב שלא תאמינו מה הוא…

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה קוטג'
צילום: רחלי קרוט עיצוב: רחלי קרוט

המרכיבים ל 5 מנות:

  • ½ חבילה פסטה מכל סוג שאוהבים – מומלץ קצרה
  • 1 גביע קוטג' 5% או 9% של תנובה
לתיבול (לא חובה):
  • ½ כפית אבקת שום או שום גבישי
  • ¼ כפית פלפל שחור טחון
  • מעט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר בינוני מחממים הרבה מים וממליחים עד שהמים מלוחים.

  • 02.

    מבשלים את הפסטה עד שהיא רכה.

  • 03.

    מסננים מכל הנוזלים ומיד כשהפסטה עוד חמה מוסיפים את הקוטג'. מערבבים 2-3 דקות עד שהקוטג' נמס ומייצר גבינה נמתחת.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מתבלים במלח, פלפל שחור ושום בהתאם להעדפה שלכם.

הכנת? כאן מדרגים
(16)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.