פסטה קוטג' | השף הלבן

פסטה קוטג'

פסטה משגעת וקרמית עם רוטב שלא תאמינו מה הוא…

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה קוטג'
צילום: רחלי קרוט עיצוב: רחלי קרוט

המרכיבים ל5 מנות:

  • ½ חבילה פסטה מכל סוג שאוהבים – מומלץ קצרה
  • 1 גביע קוטג' 5% או 9% של תנובה
לתיבול (לא חובה):
  • ½ כפית אבקת שום או שום גבישי
  • ¼ כפית פלפל שחור טחון
  • מעט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר בינוני מחממים הרבה מים וממליחים עד שהמים מלוחים.

  • 02.

    מבשלים את הפסטה עד שהיא רכה.

  • 03.

    מסננים מכל הנוזלים ומיד כשהפסטה עוד חמה מוסיפים את הקוטג'. מערבבים 2-3 דקות עד שהקוטג' נמס ומייצר גבינה נמתחת.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מתבלים במלח, פלפל שחור ושום בהתאם להעדפה שלכם.

הכנת? כאן מדרגים
(10)