לחמניות קוטג'
לחמניות קוטג' רכות ואווריריות, קלות להכנה וללא צורך בהתפחה. שילוב הקוטג' עם הקמח ואבקת האפייה יוצר מרקם מושלם שמתאים לנשנוש, לארוחת ערב או לליווי מרקים וממרחים. ניתן לשדרג עם שומשום, קצח או כל תוספת אחרת לאקסטרה טעם וקריספיות.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 18 לחמניות ביס:
רשימת מרכיבים:
- 1 קוטג' 5% שומן 250 גרם
- 2 כוסות קמח לבן
- 1 ביצה M
- כפית אבקת אפיה
- חצי כפית מלח
- 3 כפות שמן זית
- חצי כפית אבקת סודה לשתיה
- 1 ביצה טרופה להברשה
- עיטור לבחירה: שומשום, קצח, זעתר, מלח גס.
הוראות הכנה:
-
01.
נחמם תנור ל-180 מעלות.
-
02.
נרפד תבנית בנייר אפייה ונשמן קלות.
-
03.
נערבב בקערה את כל המרכיבים.
-
04.
נחלק את הבצק ל-18 כדורים שווים.
-
05.
נפזר את הכדורים על תבנית בצורה מסודרת
-
06.
נבריש בביצה, ונבזוק מעל שומשום (או כל תוספת אחרת).
-
07.
נכניס ל-25 דקות בתנור.
טיימר מופעל
-
08.
עד להזהבה וזה כל הסיפור.
הידעת?
*למתכון עם קמח ללא גלוטן ניתן להמיר באותן הכמויות
הכנת? כאן מדרגים