לחמניות קוטג' – קלות, רכות ומושלמות לכל ארוחה | השף הלבן

לחמניות קוטג'

לחמניות קוטג' רכות ואווריריות, קלות להכנה וללא צורך בהתפחה. שילוב הקוטג' עם הקמח ואבקת האפייה יוצר מרקם מושלם שמתאים לנשנוש, לארוחת ערב או לליווי מרקים וממרחים. ניתן לשדרג עם שומשום, קצח או כל תוספת אחרת לאקסטרה טעם וקריספיות.

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניות קוטג'

המרכיבים ל 18 לחמניות ביס:

רשימת מרכיבים:
  • 1 קוטג' 5% שומן 250 גרם
  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 ביצה M
  • כפית אבקת אפיה
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1 ביצה טרופה להברשה
  • עיטור לבחירה: שומשום, קצח, זעתר, מלח גס.

הוראות הכנה:

  • 01.

    נחמם תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    נרפד תבנית בנייר אפייה ונשמן קלות.

  • 03.

    נערבב בקערה את כל המרכיבים.

  • 04.

    נחלק את הבצק ל-18 כדורים שווים.

  • 05.

    נפזר את הכדורים על תבנית בצורה מסודרת

  • 06.

    נבריש בביצה, ונבזוק מעל שומשום (או כל תוספת אחרת).

  • 07.

    נכניס ל-25 דקות בתנור.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 08.

    עד להזהבה וזה כל הסיפור.

הידעת?

*למתכון עם קמח ללא גלוטן ניתן להמיר באותן הכמויות

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.