מתכון פשטידת תרד עם גבינה בולגרית | השף הלבן

פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

אמונה בוארון מפנקת אתכם עם הפשטידה הביתית שכל המשפחה אוהבת

מאת: אמונה בוארון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

המרכיבים ל8 עד 12 מנות:

  • 3 ביצים
  • 3 כפות מיונז
  • 3 כפות קמח תופח
  • 300 גרם תרד אפשר קפוא
  • 250 גרם גבינה בולגרית תנובה
  • 100 גרם קוטג'של תנובה
  • 100 גרם גבינה לבנה
  • 1 דף של עלי פילו

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטיםאת התרד במים רותחים,סוחטים חזק ומקצצים דק,

  • 02.

    מכינים בלילה מהביצים, המיונז, והקמח ומוסיפים לבלילה את התרד ואת כל הגבינות. מערבבים קלות, וטובלים במעט בזילקום [לא חייב]

  • 03.

    משמנים תבנית מס 26, שופכים את העיסה לתבנית

  • 04.

    חותכים את עלי הפילו לרצועות של 1 ס'מ לגלגל כל רצועה ומניחים מעל הפשטידה

  • 05.

    מכניסים לתנור בחום 185 מעלות כ 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(129)