מתכון פשטידת תרד עם גבינה בולגרית | השף הלבן

פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

אמונה בוארון מפנקת אתכם עם הפשטידה הביתית שכל המשפחה אוהבת

מאת: אמונה בוארון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

המרכיבים ל 8 עד 12 מנות:

  • 3 ביצים
  • 3 כפות מיונז
  • 3 כפות קמח תופח
  • 300 גרם תרד אפשר קפוא
  • 250 גרם גבינה בולגרית תנובה
  • 100 גרם קוטג'של תנובה
  • 100 גרם גבינה לבנה
  • 1 דף של עלי פילו

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטיםאת התרד במים רותחים,סוחטים חזק ומקצצים דק,

  • 02.

    מכינים בלילה מהביצים, המיונז, והקמח ומוסיפים לבלילה את התרד ואת כל הגבינות. מערבבים קלות, וטובלים במעט בזילקום [לא חייב]

  • 03.

    משמנים תבנית מס 26, שופכים את העיסה לתבנית

  • 04.

    חותכים את עלי הפילו לרצועות של 1 ס'מ לגלגל כל רצועה ומניחים מעל הפשטידה

  • 05.

    מכניסים לתנור בחום 185 מעלות כ 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(129)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.