פשטידת תרד עם גבינה בולגרית
אמונה בוארון מפנקת אתכם עם הפשטידה הביתית שכל המשפחה אוהבת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 עד 12 מנות:
- 3 ביצים
- 3 כפות מיונז
- 3 כפות קמח תופח
- 300 גרם תרד אפשר קפוא
- 250 גרם גבינה בולגרית תנובה
- 100 גרם קוטג'של תנובה
- 100 גרם גבינה לבנה
- 1 דף של עלי פילו
הוראות הכנה:
-
01.
חולטיםאת התרד במים רותחים,סוחטים חזק ומקצצים דק,
-
02.
מכינים בלילה מהביצים, המיונז, והקמח ומוסיפים לבלילה את התרד ואת כל הגבינות. מערבבים קלות, וטובלים במעט בזילקום [לא חייב]
-
03.
משמנים תבנית מס 26, שופכים את העיסה לתבנית
-
04.
חותכים את עלי הפילו לרצועות של 1 ס'מ לגלגל כל רצועה ומניחים מעל הפשטידה
-
05.
מכניסים לתנור בחום 185 מעלות כ 25 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים