פשטידת תרד - טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

פשטידת תרד

מתכון פשטידת תרד שיגרום לכם ללקק את האצבעות, עשירה בגבינות ומהירה להכנה. מצוינת כארוחת ערב משפחתית או לאירוח חלבי בתוספת סלט

מאת: אביתר צוברי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פשטידת תרד

המרכיבים ל5 מנות:

  • 2 בצלים גדולים קצוצים דק
  • מעט שמן תירס לטיגון
  • 500 גרם עלי תרד שטופים
  • 500 גרם גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • 1 חבילת פתיתי גבינת עמק "השף הלבן"
  • 1 חבילת פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן" / פתיתי גאודה
  • 3 כפות גדושות קמח
  • 4 ביצים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה לבישול 10%/15% שומן "השף הלבן"
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לבן
  • מעט אגוז מוסקט
  • 30 גרם צנוברים (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום 180 מעלות. מטגנים את הבצלים במחבת רחבה עד שהם שקופים. קוצצים את התרד קיצוץ גס ומוסיפים למחבת.

  • 02.

    מניחים לתרד ולבצל להמשיך ולהתבשל עד שהנוזלים של התרד מתאדים.

  • 03.

    מצננים מעט את הירקות ומוסיפים את הגבינות, השמנת המתוקה, הקמח והביצים ומערבבים היטב.

  • 04.

    מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול. אופים במשך 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    מוציאים בזהירות את התבנית, מפזרים מעל את הצנוברים ואופים עוד 5 דקות.  

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(1074)