פשטידת תרד
מתכון פשטידת תרד שיגרום לכם ללקק את האצבעות, עשירה בגבינות ומהירה להכנה. מצוינת כארוחת ערב משפחתית או לאירוח חלבי בתוספת סלט
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 2 בצלים גדולים קצוצים דק
- מעט שמן תירס לטיגון
- 500 גרם עלי תרד שטופים
- 500 גרם גבינה לבנה 5% "תנובה"
- 1 חבילת פתיתי גבינת עמק "השף הלבן"
- 1 חבילת פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן" / פתיתי גאודה
- 3 כפות גדושות קמח
- 4 ביצים
- 1 מיכל שמנת מתוקה לבישול 10%/15% שומן "השף הלבן"
- מלח לפי הטעם
- פלפל לבן
- מעט אגוז מוסקט
- 30 גרם צנוברים (לא חובה)
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום 180 מעלות. מטגנים את הבצלים במחבת רחבה עד שהם שקופים. קוצצים את התרד קיצוץ גס ומוסיפים למחבת.
-
02.
מניחים לתרד ולבצל להמשיך ולהתבשל עד שהנוזלים של התרד מתאדים.
-
03.
מצננים מעט את הירקות ומוסיפים את הגבינות, השמנת המתוקה, הקמח והביצים ומערבבים היטב.
-
04.
מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול. אופים במשך 30 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מוציאים בזהירות את התבנית, מפזרים מעל את הצנוברים ואופים עוד 5 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים