מתכון פשטידת תפו"א ופטריות | השף הלבן

פשטידת תפו"א ופטריות

פשטידת תפו"א ופטריות, מנה קלה וטעימה, מנה עיקרית משביעה לארוחת צהריים או ערב

מאת: איריס מאיר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תפו

המרכיבים ל6 מנות:

  • 3 תפו"א גדולים מבושלים
  • 1 קופסת פטריות שמפיניון טריות
  • בצל בינוני חתוך לקוביות
  • 1/2 שמנת מתוקה
  • מלח
  • 1/2 חב' חמאה
  • 5-7 כפות קמח תופח
  • פלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום של 180 מע'.

  • 02.

    מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב עדין, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-3 דק'.

  • 03.

    מועכים את התפו"א עם החמאה, מוסיפים את הפטריות ומערבבים . מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים ומוסיפים בהדרגה את הקמח תוך ערבוב (בהתחלה 5 כפות, את השאר מוסיפים במידה וצריך).הבלילה צריכה להיות סמיכה אך לא יותר מידי.

  • 04.

    מעבירים לתבנית משומנת, אופים בין 30 ל- 40 דק'.

הכנת? כאן מדרגים
(687)