מתכון פשטידת תירס | השף הלבן

פשטידת תירס

פשטידה חלבית שמתאימה כארוחת ערב קלילה גם לילדים וגם כמנה טעימה לחג השבועות.

מאת: עומרי סאלם
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תירס

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 4 ביצים
  • 1 שקית (800 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט", מופשרים
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול מופחתת שומן 10% "השף הלבן"
  • 1/2 כוס קמח
  • 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% "פיראוס"
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/4 כפית מלח
  • כף שמן זית לשימון התבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים את הביצים בקערה עד לתערובת קצפית.

  • 02.

    מוסיפים את התירס ואת השמנת לבישול.

  • 03.

    מוסיפים 1/4 כוס קמח ומערבבים הכול יחד.

  • 04.

    חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות ומוסיפים לקערה.

  • 05.

    מוסיפים את הקמח הנותר, את אבקת האפייה ואת המלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 06.

    מעבירים לתבנית משומנת בכף שמן זית, ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כשעה, עד שהפשטידה מתייצבת.

הכנת? כאן מדרגים
(120)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.