פשטידת קישואים דיאטטית - מתכון בריא, טעים וקל להכנה | השף הלבן

פשטידת קישואים, סלרי וקוטג' דיאטטית

פשטידת קישואים קלת הכנה שהיא פשוט חגיגה לחיך גם טעימה וגם דלת קלוריות

מאת: מעיין רזון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קישואים, סלרי וקוטג' דיאטטית

המרכיבים ל10 מנות/תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:

  • 3 ביצים "תנובה"
  • 2 גביעי קוטג' 5% "תנובה"
  • כף שטוחה של אבקת מרק (פרווה)
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 3 כפות קמח
  • 3/4 שקית אבקת אפייה
  • 3 בצלים
  • מארז פטריות
  • 5 קישואים
  • 3 עלי סלרי

הוראות הכנה:

  • 01.

     מאדים את הבצלים יחד עם הפטריות.

  • 02.

    מגרדים את הקישואים בפומפייה, חותכים את הסלרי לקוביות. מוסיפים לבצל והפטריות ומערבבים.

  • 03.

    מוסיפים את יתר המצרכים כולל גביע קוטג' אחד ואת התבלינים ומערבבים.

  • 04.

    שופכים מלמעלה גביע קוטג' נוסף.

  • 05.

    שמים תבנית מים בתחתית התנור, אופים בתבנית שקוטרה 26 ס"מ בחום בינוני של 170-180 מעלות.

הכנת? כאן מדרגים
(216)