פשטידת קישואים, סלרי וקוטג' דיאטטית
פשטידת קישואים קלת הכנה שהיא פשוט חגיגה לחיך גם טעימה וגם דלת קלוריות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות/תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:
- 3 ביצים "תנובה"
- 2 גביעי קוטג' 5% "תנובה"
- כף שטוחה של אבקת מרק (פרווה)
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור
- 3 כפות קמח
- 3/4 שקית אבקת אפייה
- 3 בצלים
- מארז פטריות
- 5 קישואים
- 3 עלי סלרי
הוראות הכנה:
-
01.
מאדים את הבצלים יחד עם הפטריות.
-
02.
מגרדים את הקישואים בפומפייה, חותכים את הסלרי לקוביות. מוסיפים לבצל והפטריות ומערבבים.
-
03.
מוסיפים את יתר המצרכים כולל גביע קוטג' אחד ואת התבלינים ומערבבים.
-
04.
שופכים מלמעלה גביע קוטג' נוסף.
-
05.
שמים תבנית מים בתחתית התנור, אופים בתבנית שקוטרה 26 ס"מ בחום בינוני של 170-180 מעלות.
הכנת? כאן מדרגים