פשטידת פטריות ללא קמח - קלילה וטעימה | השף הלבן

פשטידת פטריות ללא קמח

פשטידת פטריות ללא גלוטן עשירה בירקות וגבינות: בפטריות טריות, בצל, גבינה צהובה, לבנה מוצרלה וקוטג', מושלמת כארוחת ערב או צהריים לצד סלט קל

מאת: הגולשת אסתר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פטריות ללא קמח

המרכיבים לתבנית בקוטר 26 ס"מ:

  • 2 בצלים בינוניים חתוכים לרבועים
  • 1 חבילה פטריות שמפיניון טריות חתוכות לאורך
  • 1 קוטג’
  • 1 גבינה לבנה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגורדת
  • 3 ביצים
  • 3 כפות אבקת מרק פטריות ללא גלוטן
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל במעט שמן, עד לשקיפות, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.

  • 02.

    מערבבים בקערה את הקוטג’, הגבינה לבנה, אבקת מרק הפטריות, הגבינה הצהובה ומוסיפים את הפטריות עם הבצל.

  • 03.

     מעבירים לתבנית, מפזרים למעלה את גבינת המוצרלה ומכניסים לתנור עד להזהבה. הפשטידה טופחת באפייה, אך יורדת אחר-כך.  

הכנת? כאן מדרגים
(1218)