פשטידת ספגטי וגבינות – פשטידה קראנצ'ית מלאה בגבינות | השף הלבן

פשטידת ספגטי וגבינות 

פשוט, מהיר וטעים: פשטידת ספגטי וגבינות בצ'יק צ'ק

מאת: ענת בית יעקוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת ספגטי וגבינות 

המרכיבים ל כ-25 מנות:

  • 1 גבינה לבנה תנובה
  • 2 גביעי גבינת קוטג' 9%
  • 400 גרם גבינה צהובה עמק
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 3-4 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות קמח
  • 1 כף מלח (לפי הטעם האישי)
  • 3/4 חב' ספגטי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את הספגטי ומסננים מנוזלים.

  • 02.

    מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים, הקמח והשמן. מוסיפים את המלח ומערבבים יחד עם הספגטי.

  • 03.

    יוצקים לתבנית ואופים כ-30 דק' בחום של 180-200 מעלות.

הכנת? כאן מדרגים
(278)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.