מתכון פשטידת מקרוני | השף הלבן

פשטידת מקרוני

פשטידת מקרוני

מאת: לימור גבאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת מקרוני

המרכיבים ל 6 מנות:

  • חבילת אטריות רחבות
  • 100 גרם חמאה
  • גבינות קשות וגבינות רכות שיש בבית (קוטג, 5%, עמק, צפתית, בולגרית)
  • 2 ביצים שלמות
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים בסיר עם מים את האיטריות עד לריכוך.

  • 02.

    בנתיים מגרדים בפומפיה את הגבינות הקשות.

  • 03.

    כשהאטריות מתרככות, מסננים היטב ומעבירים לקערה.

  • 04.

    שמים מעל קוביות חמאה ומערבבים היטב, כך שהחמאה תעטוף את כל האטריות.

  • 05.

    מוסיפים את הגבינות הקשות, גבינות רכות וביצים ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם.

  • 06.

    יוצקים לתבנית פיירקס ואופים כ-45 דקות, עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 07.

    ניתן לגוון עם זיתים שחורים וירוקים מגולענים וחצויים.

  • 08.

    ניתן לגוון עם תוספת של מדליוני תרד מופשרים וסחוטים או עם תרד טרי שחלטנו וסחטנו היטב.

הכנת? כאן מדרגים
(91)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.