פשטידת מנגולד סורית
פשטידה המשלבת בין טעמם של עלי המנגולד לגבינת קשקבל ושמנת, מנה נהדרת לארוחת ערב משפחתית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 מנות:
- 2 חבילות מנגולד
- 1 חבילה כוסברה
- 1 חבילה בצל ירק
- 10 שיני שום
- 2 ביצים
- שלושת רבע כוס קמח או פירורי לחם
- פלפל שחור
- 50 גרם גבינת קשקבל מגורדדת
- מלח לפי הטעם
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- חצי כוס שמן
הוראות הכנה:
-
01.
מנקים את המנגולד ומשאירים רק את העלים הירוקים,קוצצים אותם לרצועות וגם את הבצל והכוסברה.כותשים את השום ושמים הכל בקערה.
-
02.
מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח, המלח, פלפל שחור וגבינת הקשקבל, מערבבים הכל ביחד.
-
03.
משמנים תבנית מרובעת או עגולה ואופים עם חום של 200 מעלות למשך שלושת רבע שעה (אפשר גם לבשל במחבת כבדה).
הכנת? כאן מדרגים