מתכון פשטידת מנגולד סורית | השף הלבן

פשטידת מנגולד סורית

פשטידה המשלבת בין טעמם של עלי המנגולד לגבינת קשקבל ושמנת, מנה נהדרת לארוחת ערב משפחתית

מאת: אסתר גזאלה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת מנגולד סורית

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 2 חבילות מנגולד
  • 1 חבילה כוסברה
  • 1 חבילה בצל ירק
  • 10 שיני שום
  • 2 ביצים
  • שלושת רבע כוס קמח או פירורי לחם
  • פלפל שחור
  • 50 גרם גבינת קשקבל מגורדדת
  • מלח לפי הטעם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • חצי כוס שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מנקים את המנגולד ומשאירים רק את העלים הירוקים,קוצצים אותם לרצועות וגם את הבצל והכוסברה.כותשים את השום ושמים הכל בקערה.

  • 02.

    מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח, המלח, פלפל שחור וגבינת הקשקבל, מערבבים הכל ביחד.

  • 03.

    משמנים תבנית מרובעת או עגולה ואופים עם חום של 200 מעלות למשך שלושת רבע שעה (אפשר גם לבשל במחבת כבדה).

הכנת? כאן מדרגים
(222)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.