פשטידת מנגולד טבעונית - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פשטידת מנגולד טבעונית

פשטידת מנגולד טבעונית מעולה מתובלת בבצל ירוק, אורגנו וקליפת לימון שנותנת טוויסט. מושלמת לכל ארוחת ערב, אירוח משפחתי או בראנץ' קליל

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת מנגולד טבעונית
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 כף שמן זית
  • 2 חבילות (12-14 עלים) מנגולד
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 כוסות בצל ירוק קצוץ
  • מלח ופלפל
  • 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי או שום שמיר
  • 1 כף אורגנו קצוץ
  • 1 כפית גרידת קליפת לימון
  • 1/2 כוס פירורי לחם (אפשר ללא גלוטן)
אפשרות להגשה:
  • בצל ירוק קצוץ
  • זרעי דלעת
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 26-28 ס”מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 190 מעלות ומשמנים תבנית או מרפדים נייר אפייה. מפרידים את החלק התחתון הלבן של המנגולד מהחלק הירוק וקוצצים כל חלק בנפרד.

  • 02.

    מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את החלק הלבן של המנגולד 4-5 דקות עד ריכוך. מוסיפים את החלק הירוק ואת השום, מלח, פלפל ומטגנים תוך ערבוב מידי פעם עוד 2-3 דקות. מעבירים לקערה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים לקערה את כל יתר המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול.

  • 04.

    מעבירים את התערובת לתבנית ואופים כ 50 דקות עד שפשטידה מתייצבת. אם רוצים בוזקים בצל ירוק וזרעי דלעת לפני ההגשה.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.