פשטידת כרישה
מתכון של אורלי זיו, דיאטנית קלינית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 10 גרם חמאה
- 125 גרם גבינת כנען 5% מסדרת השף הלבן
- 100 גרם גבינת "פיראוס" בולגרית 5%
- 70 גרם פתיתי לייט 9% מסדרת השף הלבן
- 1 גביע "שלי" 3%
- 3 ביצים
- 2 כפות פירורי לחם
- 3 כרישות בינוניות (כ-500 גרם) – החלק הלבן בלבד
- 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים קלות תבנית בגודל 25X
-
02.
פורסים את הכרישות לפרוסות דקות. מניחים במסננת ושוטפים היטב. מנקזים את הנוזלים.
-
03.
מחממים את השמן עם החמאה במחבת רחבה ומטגנים את הכרישה כ-10 דקות. מסירים מהאש ומעבירים לצינון בקערה.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את כל יתר החומרים ואופים 30 – 40 דקות או עד שמזהיב. מספר מנות: 8 קלוריות למנה: 199 סידן למנה: 204 מ"ג שומן למנה:
טיימר מופעל
-
05.
6 גרם
הכנת? כאן מדרגים