מתכון פשטידת כרישה | השף הלבן

פשטידת כרישה

מתכון של אורלי זיו, דיאטנית קלינית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת כרישה

המרכיבים ל10 מנות:

  • 10 גרם חמאה
  • 125 גרם גבינת כנען 5% מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם גבינת "פיראוס" בולגרית 5%
  • 70 גרם פתיתי לייט 9% מסדרת השף הלבן
  • 1 גביע "שלי" 3%
  • 3 ביצים
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 3 כרישות בינוניות (כ-500 גרם) – החלק הלבן בלבד
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים קלות תבנית בגודל 25X

  • 02.

    פורסים את הכרישות לפרוסות דקות. מניחים במסננת ושוטפים היטב. מנקזים את הנוזלים.

  • 03.

    מחממים את השמן עם החמאה במחבת רחבה ומטגנים את הכרישה כ-10 דקות. מסירים מהאש ומעבירים לצינון בקערה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מוסיפים את כל יתר החומרים ואופים 30 – 40 דקות או עד שמזהיב. מספר מנות: 8 קלוריות למנה: 199 סידן למנה: 204 מ"ג שומן למנה:

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    6 גרם  

הכנת? כאן מדרגים
(2)