פשטידת כרובית
פשטידת כרובית ובצל עסיסית וממכרת
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 3 בצלים מטוגנים
- ק''ג שקית כרובית קפואה סנפרוסט
- כוס קמח
- חצי כוס מיונז
- 5 ביצים
- 100 גרם גבינה צהובה
- 100 גרם גבינה בולגרית או חמד
- 500 גרם גבינה לבנה ( ניתן להמיר לקוטג', שמנת או לבן שתאריך התפוגה שלהם מתקרב)
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- פלפל
- מלח לפי טעם
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
-
02.
מבשלים את הכרובית במי מלח עד שהיא מתרככת ומסננים, שומרים כוס מהנוזלים בצד.
-
03.
מערבבים את הכרובית והבצל ומוסיפים את שאר החומרים.
-
04.
שופכים לתבנית גדולה וגבוהה ואופים בחום של 200-180 מעלות במשך שעה.
הכנת? כאן מדרגים