מתכון פשטידת כרובית | השף הלבן

פשטידת כרובית

פשטידת כרובית ובצל עסיסית וממכרת

מאת: הני מנצר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פשטידת כרובית

המרכיבים ל10 מנות:

  • 3 בצלים מטוגנים
  • ק''ג שקית כרובית קפואה סנפרוסט
  • כוס קמח
  • חצי כוס מיונז
  • 5 ביצים
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 100 גרם גבינה בולגרית או חמד
  • 500 גרם גבינה לבנה ( ניתן להמיר לקוטג', שמנת או לבן שתאריך התפוגה שלהם מתקרב)
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • פלפל
  • מלח לפי טעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. 

  • 02.

    מבשלים את הכרובית במי מלח עד שהיא מתרככת ומסננים, שומרים כוס מהנוזלים בצד.

  • 03.

     מערבבים את הכרובית והבצל ומוסיפים את שאר החומרים.

  • 04.

    שופכים לתבנית גדולה וגבוהה ואופים בחום של 200-180 מעלות במשך שעה.

הכנת? כאן מדרגים
(150)