פשטידת גבינות ובצל – מתכון למנה האהובה | השף הלבן

פשטידת גבינות ובצל

פשטידה מדהימה ואהובה על כולם שמכינים בכמה דקות

מאת: דודו בן שמחון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת גבינות ובצל
צילום: דודו בן שמחון

המרכיבים ל8:

  • 2 ביצים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 32%/38% "השף הלבן"
  • 1 גביע ״שמנת של פעם״ תנובה
  • 50 גרם פתיתי גבינת "עמק" למאפים (לבלילה)
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות קמח תופח
  • 1 כוס רצועות בצל מוקפץ או מקורמל
  • 50 גרם גבינת בולגרית 5%
לפיזור מעל:
  • 50 גרם פתיתי גבינת "עמק" למאפים (לפיזור מעל)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    בקערה מערבבים את כל מוצרי הבלילה ומעברים לתבנית אפייה עגולה בקוטר 26-24 ס"מ, מפזרים מעל פתיתי עמק ואופים כחצי שעה.

הכנת? כאן מדרגים
(14)