פשטידת ברוקולי ללא גלוטן - מתכון נפלא לפשטידה | השף הלבן

פשטידת ברוקולי ללא גלוטן – מתכון נפלא לפשטידה

נמנעים או רגישים לגלוטן? במיוחד עבורכם מתכון לפשטידת ברוקולי נפלאה עשירה בשמנת וגבינות שתוכלו להכין בפחות משעה של עבודה.

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פשטידת ברוקולי
צילום: דן פרץ עיצוב: נורית קריב

המרכיבים ל12:

  • 1 חבילה (800 גרם) ברוקולי מוקפא של סנפרוסט, מופשר במשך כחצי שעה
  • 2 כפות שמן או תרסיס שמן
  • 150 גרם (1/2 1 כוסות) פתיתי עמק
  • 100 גרם (1 כוס) פתיתי פטה פיראוס
  • 150 גרם (1/2 1 כוסות) פתיתי מוצרלה השף הלבן
  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת לבישול 15% השף הלבן
  • 5 ביצים
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
  • מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.

  • 02.

    מפזרים את פרחי הברוקולי בתבנית ומברישים או מרססים בשמן. מפזרים למעלה את הגבינות.

  • 03.

    טורפים את שאר המרכיבים בקערה ויוצקים לתבנית.

  • 04.

    אופים 50-40 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה. מצננים 15 דקות לפני ההגשה, כדי לאפשר לפשטידה להתייצב.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(25)