פשטידת ברוקולי ופטריות - מתכון מנצח לפשטידה מושלמת | השף הלבן

פשטידת ברוקולי ופטריות

החבר'ה קופצים לביקור? מחפשים ארוחת ערב משביעה וטעימה? מתכון לפשטידת ברוקולי ופטריות עם בצק עלים שהופשר מראש שמזרז את ההכנה ולא מוריד מהטעם!

מאת: שרה סולימני
חלבי סוג מתכון
בינונית רמת מיומנות
פשטידת ברוקולי ופטריות

המרכיבים ל תבנית פיירקס גדולה 12 מנות:

  • 1 שקית ברוקולי קפוא "סנפרוסט"
  • 1 קופסת פיטריות שמפניון
  • 1 מיכל שמנת 15% "תנובה"
  • 150 גרם גבינה צהובה 'העמק'
  • 3 בצלים קצוצים מטוגנים
  • 3 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה

הוראות הכנה:

  • 01.

     משטחים בצק עלים משובח בתבנית.

  • 02.

    אופים 10 דקות, לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    חולטים את הברוקולי במים רותחים, לשפוך את הבצל המטוגן על הבצק האפוי למחצה.

  • 04.

    חותכים את הברוקולי לחתיכות להניח על הבצל המטוגן, מוסיפים ביצים.

  • 05.

    מערבבים שמנת וקמח.

  • 06.

    שופכים מעל הברוקולי לגרד מעל גבינה צהובה.

  • 07.

    מפזרים פיטריות שמפניון.

  • 08.

    מכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות למשך 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(363)