פשטידת אטריות ופטריות פיקנטית - פשוט וקל להכנה | השף הלבן

פשטידת אטריות ופטריות פיקנטית

פשטידה בעלת טעם פיקנטי, מתאימה לאירוח ולארוחה משפחתית

מאת: משה - חולון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת אטריות ופטריות פיקנטית

המרכיבים ל12 מנות/ תבנית בקוטר 28 ס"מ או מלבנית 30X20:

  • חבילת אטריות רחבות (400 גרם)
  • 8 כוסות מים
  • כף מלח
  • 4 בצלים בינוניים קצוצים
  • 4 כפות שמן
  • קופסת פטריות משומרות מסוננות ושטופות היטב
  • 3 ביצים
  • ¼ כוס שמן (או 50 גרם מרגרינה מומסת)
  • מלח
  • פלפל
  • חופן פתיתי גבינה צהובה (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים בסיר את המים עם המלח. מוסיפים את האטריות ומבשלים כ 5 דקות (עם מכסה פתוח) עד לריכוך. מסננים ושוטפים במי ברז. מעבירים לקערה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן יחד תוך כדי עירבוב כ - 3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים לאטריות את תערובת הבצל והפטריות, את הביצים והשמן או המרגרינה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. משטחים את התערובת בתבנית.

  • 04.

     זורים על התערובת פתיתי גבינה צהובה - לא חובה.

  • 05.

    אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות, 50 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.            

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(1123)