פרעצלים מטריפים בזיגוגי שמנת | השף הלבן

פרעצלים עם זיגוג שמנת-מסקרפונה וקינמון

רוצים להרגיש באמריקה? סידרנו לכם מתכון מעולה של רון יוחננוב לפרעצלים מתקתקים עם זיגוג מיוחד שמכינים משמנת, מסקרפונה וקינמון שמזכירים את הסינבון האהוב

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרצלים עם יוגורט
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל15 יחידות:

לבצק:
  • 3 כוסות (420 גרם) קמח תופח
  • 2 גביעים (500 מ"ל) יוגורט BIO תנובה 3% שומן
  • ביצה
  • ¼ כפית מלח
לזיגוג:
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • כף קינמון
  • 1 מיכל (200 גרם) שמנת בטעם של פעם תנובה
  • 1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים את כל חומרי הבצק במשך 8 דקות עד שמתקבל בצק אלסטי שנפרד מהקערה.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    משטחים את הבצק ומגלגלים לרצועות קצרות באורך 10 ס"מ.

  • 03.

    יוצרים מכל רצועה צורה של פרעצל.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-25 דקות עד הזהבה. מוציאים ומקררים כמה דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מכינים את הזיגוג: מערבבים את המסקרפונה עם השמנת החמוצה, ואז מוסיפים את אבקת הסוכר והקינמון ומערבבים שוב.

  • 06.

    מעבירים לשקית זילוף את הזיגוג ומזלפים מעל המיני פרעצל. מגישים.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)