פרעצלים משגעים שלא ישאירו פירור על הצלחת | השף הלבן

פרעצלים בציפוי פרמג'יאנו רג'יאנו, מוצרלה ועגבניות שרי

פרעצלים כאלה – עדיין לא ניסיתם! מתכון מדהים של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק יוגורט, בציפוי פתיתי פרמג'יאנו רגי'אנו ומוצרלה שאי אפשר לעמוד בפניהם

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרצלים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל8-15 יחידות:

לבצק:
  • 3 כוסות (420 גרם) קמח תופח
  • 2 גביעים (500 מ"ל) יוגורט BIO תנובה 3% שומן
  • ביצה
  • כפית מלח
לציפוי:
  • חופן עגבניות שרי
  • חופן בזיליקום
  • כפית טימין קצוץ
  • 1 כוס פלח פרמג'יאנו רג'יאנו מגורד "collection"
  • 1 כוס פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים את כל חומרי הבצק במשך 8 דקות עד שמתקבל בצק אלסטי שנפרד מהקערה.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    משטחים את הבצק ומגלגלים לרצועה ארוכה ככל האפשר.

  • 03.

    יוצרים צורות שאוהבים: לחמניות, שמיניות או עיגולים. מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה.

  • 04.

    פורסים את עגבניות השרי ופורסים על הבצק. מפזרים מלמעלה את הגבינות, הטימין, הבזיליקום והמלח הגס.

  • 05.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-25 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(5)