פיצה קוטג' | השף הלבן

פיצה קוטג'

כזאת פיצה כנראה עוד לא הכנתם- בצק קוטג׳ מ3 מרכיבים בלבד שמערבבים בקערה אחת

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל6 מנות אישיות או אחת משפחתית:

מצרכים
  • ביצה אחת
  • גביע קוטג' תנובה
  • חצי כוס קמח לבן תופח
  • חצי כפית מלח
  • רוטב פיצה מוכן שאוהבים
  • 200 גרם גבינה מוצרלה מגורדת של השף הלבן
  • תוספות שאוהבים (עגבניות / זיתים /תירס/ פטריות ועוד)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות חום עליון תחתון / טורבו

  • 02.

    בקערה, טורפים את הביצה יחד עם הקוטג'

  • 03.

    לאחר מכן מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה

  • 04.

    מרדפים תבנית בנייר אפיה ויוצקים את הבלילה לתבנית (לא צריך לשמן)

  • 05.

    בעזרת כף, מיישרים את הבלילה לעובי של ס"מ לפיצה אישית או פיצה משפחתית

  • 06.

    מכניסים לתנור ואופים עד שמתקבל בסיס לפיצה מעט זהוב

  • 07.

    מוצאים מהתנור, מורחים רוטב פיצה, מפזרים גבינה ומניחים תוספות שאוהבים

  • 08.

    מחזירים לתנור ואופים כ-10 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 09.

    אם אתם אוהבים את הפיצה פריכה, אפשר לאפות את הבסיס עד להזהבה ולאחר מכן להוסיף רוטב, גבינה ותוספות ולהקרים בתנור

הכנת? כאן מדרגים
(5)