פיצה דאבל מוצרלה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פיצה דאבל מוצרלה

הפיצה הכי מגניבה שתכינו: את פתיתי המוצרלה משתלבים גם בטופינג וגם בבצק עצמו! מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד לפיצה שונה מהרגיל

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פיצה דאבל מוצרלה
צילום: עומר ישכיל עיצוב: עומר ישכיל

המרכיבים ל פיצה אחת בינונית:

לבצק:
  • 250 גרם קמח לבן תופח
  • 1 גביע (200 מ"ל) יוגורט תנובה 3%
  • ½ שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף שמן זית
להרכבת הפיצה:
  • 3 כפות רוטב עגבניות מוכן לפיצה
  • ½ שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • תוספות לפי העדפה (זיתים / פטריות / בצל / תירס וכו')
גודל תבנית: מחבת גדולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים את כל מרכיבי הבצק ומעבדים כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 02.

    מחממים מחבת רחבה מאוד (בגודל הפיצה או יותר) על אש גבוהה.

  • 03.

    על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעיגול בעובי 1/2 ס״מ, לאחר קבלת הגודל הרצוי מעבירים בזהירות בידיים או בעזרת נייר אפיה את בצק הפיצה למחבת החמה למשך 3 דקות, תחתית הבצק צריכה להיות זהובה ואפויה, מורידים את הבצק מהמחבת ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו

  • 05.

    שמים מעל הבצק רוטב עגבניות, פתיתי מוצרלה ותוספות מכל סוג שאוהבים

  • 06.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-10-12 דקות או עד קבלת צבע זהוב.

    טיימר מופעל

    00:12:00
  • 07.

    חותכים למשולשים ומגישים חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.