פיצת אבטיח
מתכון ל"פיצת" אבטיח – קינוח שיתופי מרשים, קל ומהיר להכנה ולא עמוס בקלוריות. שילוב נהדר בין אבטיח וגבינת פטה, 10 דקות עבודה והמנה מוכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל 2:
- עיגול אבטיח שלם
- חופן ענבים חצויים
- חופן אגוזי מלך קצוצים גס
- חופן עלי נענע טריים
- כפית של רוטב בלסמי מצומצם
- 50 גרם פטה 5% "פיראוס", מפוררת לפירורים גדולים
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את פרוסת האבטיח ל-8 משולשים כמו פיצה.
-
02.
מקשטים מעל בענבים ובאגוזים.
-
03.
מפזרים מעל פטה.
-
04.
בוזקים מעל התוספות שפריץ של בלסמי מצומצם.
-
05.
לסיום, מוסיפים מעל עלי נענע רעננים.אוכלים מיד
הכנת? כאן מדרגים